dinsdag 21 maart 2017

Week 11 (14-03)

Deze week hebben we onze pecha kucha voorbereid en uitgevoerd in de klas. Aan de hand van 20 dia's hebben we aan onze minor-genoten laten zien wat onze plannen zijn en hoe we deze uit willen voeren. Alle groepsgenoten hebben 3-4 dia's gepresenteerd, de onderwerpen van de dia's zijn zo verdeeld dat iedereen zijn eigen deel van het verslag kan presenteren. Na de Pecha kucha gepresenteerd te hebben kregen we feedback van de klas over onze pilotopdracht, hiertussen zaten een paar nuttige tips over hoe we ons verslag duidelijker kunnen maken.

Na de pecha kucha hebben we een reflecterend gesprek gehad met Geert over de pilotopdracht die we volgende week willen inleveren. In dit gesprek kwam duidelijk naar voren dat we best ver waren met de opdracht en dat alleen de puntjes op de i er nog bij gezet moeten worden. Bij het afmaken van dit verslag moeten we er goed opletten dat we alles duidelijk verwoorden en verantwoorden. Volgens Geert is ons idee en de mindset goed, maar een valkuil is het slecht verwoorden van de opdracht waardoor het onduidelijk over zou kunnen komen. Dit is nu niet het geval maar wel iets waar we voor moeten waken. Bij het afmaken van het verslag deze week gaan we dus vooral letten op een goede verantwoording via de literatuur en het goed verwoorden van onze ideeën. Voor een buitenstaander, iemand die nog niet in ons groepje zit, kan het idee best overweldigend zijn en ons doel deze week is om een bruggetje te slaan tussen de opdrachten aan de hand van de literatuur.


Verder gaan we de pilotopdracht samenvoegen. Alle groepsleden hebben een individuele opdracht gekregen en gaan dit verwerken in het verslag. Het is belangrijk dat het een samenhangend verslag wordt en daarom kijken we goed naar de verschillende stukken en zorgen ervoor dat er geen stukken ontbreken of juist overlappen. Aan het eind van de week kan iedereen zijn stuk inleveren en maken we van het verslag een duidelijk geheel. Dinsdag komen we weer samen voor de laatste check en kan het verslag in principe ingeleverd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten